Optimale werking van fonteinen

Wat we doen

De dienstverlening van De Nooij Pomptechniek is breed. Uiteraard kunt u bij ons altijd rekenen op maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij leveren de volgende diensten:

Storingsdienst

Storingen behandelen wij snel en adequaat. Neem hiervoor contact op via storingsdienst@denooij.nl of 0318 49 32 23.

Drukriolering

Voor riolering in buitengebieden zoekt u een efficiënte oplossing tegen realistische kosten. Drukriolering is dan een goede optie. Dankzij onze kennis op het gebied van drukriolering kunt u bij De Nooij Pomptechniek rekenen op een kosteneffectieve aanleg. Onze specialisten verzorgen ook het volledige traject van professioneel preventief onderhoud tot controle en nulinspectie volgens de BRL K14020/01 richtlijn. Heeft u een storing? Onze 24/7 storingsdienst lost dit zo snel mogelijk voor u op.

Rioolgemalen

Van ontwerpen en fabriceren tot installeren en onderhouden. De Nooij Pomptechniek zorgt op basis van uw specifieke wensen voor een goed werkend rioolgemaal. Waar nodig zelfs op afstand bestuurbaar. Onze monteurs nemen u graag alle zorg uit handen. Bij verstopping of elektrische storingen, schakelt u eenvoudig onze 24/7 storingsdienst in.

Biogasinstallatie

Het onderhoud van biosgasinstallaties vraagt om deskundigheid. Daarover beschikken de specialisten van De Nooij Pomptechniek. Met speciaal gecertificeerde monteurs en explosieveilig gereedschap verzorgen wij professioneel onderhoud en installatie van uw biogasinstallaties. Onze specialisten werken altijd zorgvuldig aan het meest optimale resultaat.

Industrie

Voor de industrie verzorgt De Nooij Pomptechniek onder andere watervoorzieningen, spoelinstallaties, waterbehandeling en afwatering van bijvoorbeeld laadperrons. Onze monteurs realiseren de best passende oplossing voor uw vraag, uiteraard met de uitstekende kwaliteit en service.

Reiniging

Met het schoonhouden van de rioolpompinstallatie voorkomt u verstoppingen, overstromingen en stank. De Nooij Pomptechniek verzorgt onderhoudsmatige reiniging van uw riool en pompinstallatie. Zo blijft uw installatie in goede staat en de afvoercapaciteit op peil. Ontstaan er toch problemen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de 24/7 storingsdienst.

Fonteinen

De Nooij Pomptechniek zorgt dat fonteinen in de wintermaanden goed zijn afgesloten. Zo voorkomt u bevriezing en dus schade aan leidingen en fonteinen. Uiteraard zorgen onze specialisten ook voor een goede aansluiting wanneer het fonteinseizoen weer begint. Zo heeft u altijd optimaal profijt van uw waterdecoraties.

Wasplaatsen

In milieuvriendelijke buurten is niet altijd een parkeermogelijkheid bij de woning. Hierdoor kunnen bewoners hun auto’s niet voor de deur wassen. Een buurtwasplaats is dan een milieuvriendelijke oplossing. De Nooij Pomptechniek installeert en onderhoudt deze wasplaatsen.

Brandputten

Om de veiligheid in uw omgeving te waarborgen, leggen wij brandputten aan. De professionals van De Nooij Pomptechniek adviseren u graag over de juiste aanpak die past bij uw situatie. Uiteraard verzorgen wij ook een efficiënte aanleg en adequaat onderhoud van de brandputten.

Kastenbouw

Op zoek naar nauwkeurig afgewerkte besturings- of telemetriekasten? De Nooij Pomptechniek levert series of maakt deze kasten voor u op maat. Ook voor het ontwerp van uw besturing schakelt u eenvoudig onze specialisten in. Wij nemen de volledige engineering graag uit handen.

H2S-bestrijding

De Nooij Pomptechniek verzorgt bestrijding van H2S-ontwikkeling in uw rioolstelsel. Een compressor met tijdschakelaar blaast regelmatig lucht in het stelsel. Hierdoor voorkomt u stank en andere overlast van H2S. Wij nemen u het volledige proces graag uit handen.

Beregening

Tuinen en sportvelden vragen om regelmatige besproeiing. De Nooij Pomptechniek verzorgt de aanleg van leidingen en de tijdschakeling van het systeem. Zo bent u altijd verzekerd van een uitstekende beregening van uw terrein.

Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA)

IBA-systemen zorgen voor de zuivering van huishoudelijk afvalwater. De Nooij Pomptechniek zorgt voor een nauwkeurige aanleg en professioneel onderhoud van deze installaties.

Watervoorziening

Een eigen watervoorziening is praktisch voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de beregening van land of bij sprinklerinstallaties en brandputten. Ook wanneer er niet voldoende water ter plaatse beschikbaar is, biedt een eigen watervoorziening, zoals een hydrofoorinstallatie, een goed alternatief. De Nooij Pomptechniek denkt met u mee over de nodige mate van zuivering, aanleg en onderhoud van uw eigen waterwinning.

Diversen

Het dienstenpakket van De Nooij Pomptechniek is zeer gevarieerd. Naast de genoemde diensten en producten, verzorgen wij ook veel werkzaamheden die raakvlakken hebben met pompinstallaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:
- Uitroken: Om stank, vocht, lekkages en fouten in aansluitingen te detecteren.
- Maatwerk: Van standaarduitvoeringen tot gedetailleerde specificaties, De Nooij Pomptechniek gaat voor maatwerk.
- Keuring: Professionele keuring volgens NEN 3140, of BRL K14020/01.
- Zonnepanelen: In samenwerking met Schoonzon plaatsen we zonnepanelen.

Contact

e-mail sturen

Wilt u meer informatie neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug.